Euro Truck Simulator 2

Beschrijving

In Euro Truck Simulator 2 is het doel van het spel om een succesvol en winstgevend vrachtvervoerbedrijf te beheren. In het begin is de speler alleen in staat om korte ritten te rijden en besturen ze vrachtwagens die ze lenen van de leveranciers. Als deze simpele opdrachten succesvol volbracht worden kan de speler investeren in een eigen truck. De speler is vervolgens in staat als ZZP’er te rijden en zo meer geld te verdienen. Het nadeel is dat de speler nu wel zelf moet betalen voor reparaties en onderhoud aan de vrachtwagen. Er is een rank-up systeem in Euro Truck Simulator 2 waarmee de speler de eigenschappen van zijn chauffeur kan verbeteren. Zo wordt het mogelijk gevaarlijkere ladingen te vervoeren, langere afstanden te rijden of breekbaar materiaal te vervoeren.

 

Wanneer de speler voldoende geld verdiend heeft wordt het mogelijk garages te kopen. In deze garages kunnen maximaal 5 chauffeurs aangesteld worden die rijden in opdracht van de speler’s transportbedrijf. Zo genereert de speler meer inkomsten. Het is niet mogelijk Euro Truck Simulator 2 uit te spelen; er is geen einde aan het spel. Er zijn wel Prestaties indien men het spel speelt via Steam. Zo kan een speler zichzelf ten doel stellen om alle garages in Europa te kopen die beschikbaar zijn of iedere stad minstens één maal te bezoeken. Dit is echter volledig optioneel.

Officiële website

Gezelligheid heeft ons dit gegeven

70Unieke spelers
112Ritten
120000Kilometer

SPEEL MEE MET EURO TRUCK SIMULATOR 2

Join onze Discord en doe mee met onze geplande konvooien voor Euro Truck Simulator 2. Ook maak je iedere maand kans op gratis games!

DE LEUKSTE KONVOOIEN VAN NEDERLAND

Euro Truck Simulator 2 is het leukst samen! Daarom organiseren wij leuke konvooien voor gezellige Nederlanders! Tijdens konvooien zijn wij erg serieus en doen wij aan role-playing. Wij zijn de beste chauffeurs van Europa en weten hoe wij moeten rijden met humor! Altijd op tijd voor de baas en vrij rijden wanneer dat kan! Wil je ook mee rijden met onze konvooien? Bekijk dan snel de planning en join onze Discord.

DE LEUKSTE VIRTUAL TRUCKING COMPANY VAN NEDERLAND

Vind je hebt leuk om voor een virtueel bedrijf te rijden en onze VTC de grootste en gezelligste te maken? Dan kan je op de onderstaande knop klikken om je aan te melden voor onze VTC. Je bent niet verplicht om je aan te melden, maar om mee te doen met het konvooi is het uiteraard leuk als iedereen mee rijdt met het gezelligste virtueel bedrijf!

Onze content is beschermt.