bpt_logo_rond_rand_1500

Black Panther Transport

Hoe wij begonnen…

We merkten dat wij zelf niet konden groeien binnen de Discord server waar we des tijds inzaten. We hadden grote plannen maar konden deze niet uitvoeren omdat de Discord server beperkt was en zich concentreerde op 1 specifieke game. Zodoende hebben we samen besloten om onze krachten te bundelen en een nieuwe Discord server te beginnen waar we onze visie konden uitdragen. Na een tijd veel gesproken te hebben met elkaar over hoe wij op de leukste manier een goede en gezellige Discord op te kunnen zetten voor alle Nederlandse en Belgische gamers zijn wij toen begonnen met Dutch Playboy’s.

Wat zijn we nu?

Al snel kwamen er mensen bij in onze Discord die erg enthousiast zijn over de oprechtheid en democratie die wij uitstralen en delen met hen. Na waardering over de zogenoemde ‘nuchterheid’ en ‘vrijheid’ werden we steeds enthousiaster en zijn wij met normen en waarden gaan gamen in plaats van regels. Wij zijn nog steeds bezig met het vormen van de Discord, en wij zullen dat blijven doen. Want iedere oprechte gamer heeft inspraak: met een aardig en eerlijk verhaal blijven wij samen ontwikkelen tot een steeds betere Nederlandse community! Inmiddels hebben wij 3 eigen gameservers en organiseren wij konvooien!

Op 01-06-2018 zijn wij veranderd van naam. Wij heten nu Dutch Players. Iedere Dutch playboy en playgirl is welkom!

Onze visie!

Iedere Nederlander heeft recht op een goede en eerlijke game community waar gezelligheid boven alles staat. Bij ons staat eerlijkheid, oprechtheid, gezelligheid, democratie, nuchterheid, competitie, respect en plezier hoog in het vaandel met gelijke kansen voor iedereen. Iedereen krijgt eerlijke kansen en de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Samen met de mensen die deze waarden ook dragen maken wij er de beste community van! Vertaald: puur voor plezier!

 

Dit is onsenthousiasteteam van Black Panther Transport

MerryColorado

Heey heey mijn naam is Nathalie aka MerryColorado. Ik ben 21 jaar jong. De games die ik graag speel zijn: CS:GO, ETS2, FS17 en heel af en toe Ark. Ik vind het hier zo gezellig omdat er écht geluisterd wordt naar je! Ik voel me hier ontspannen en word niet afgekraakt. Ik doe gewoon gezellig mee.

Zie meerZie minder

Little Morrie

Hai, Mijn naam is Ray. Mijn leeftijd is 17. Meestal ben ik de stille persoon, maar kan ook erg druk zijn maar dat is niet in grote groepen. Mensen helpen is persoonlijk ding van mij, zoals voor iemand op komen of als hij/zei een vraag heeft. De games die ik meestal speel zijn verschillend en ligt eraan waar ik in de mood in ben, soms moba, adventure, actie en survival. Games die ik niet speel zijn meestal pvp games zoals battle royale etc.

 

Zie meerZie minder

G-Wallu

Een ontsporing van het gevoelsleven of de aandriften die maakt dat men graag dingen doet die algemeen als weerzinwekkend worden beschouwd. Hi! Ik ben Michael ook bekend als gwallu. Ik ben timmerman / ICTér en doe graag simulatie games en shooters. Houd van gezelligheid en lekker jezelf zijn. Doe je eigen ding!

Zie meerZie minder

PinkDragon

Hoi! Mijn naam is Frank de Boer en ik ben een playboy bij Dutch Players. Ik ben 22 jaar en speel enorm vaak ETS2 en MineCraft. Ook ben ik vaak te vinden in discord, maar… werk gaat natuurlijk altijd voor! Ik ben in het dagelijks leven een Vrachtwagen Chauffeur en een Persoonsbeveiliger dus ik deins niet terug voor een kleine opstand…

Zie meerZie minder

Steven soldaat

Hoi mijn steven aka steven_soldaat ben 16 jaar speel veel ets2 en arma 3 ben geboren in noord brabant en daar woon ik nog steeds het is hier altijd een gezzelige boel

Zie meerZie minder
Onze content is beschermt.