NEDERLANDSE DISCORD SERVER

Onze Nederlandse Discord server zou weinig zijn zonder alle krachten van Discord. We hebben elkaar in verschillende Discord servers leren kennen en vinden dit een hele goede manier om te kunnen communiceren met elkaar. Het is net dat ene beetje meer dan Skype of Teamspeak.

Wat is Discord volgens officials

De Discord-client is gebaseerd op het Electron-engine met behulp van webtechnologieën, waarmee het platform op meerdere platforms kan werken en op pc’s en het web kan worden uitgevoerd. De software wordt ondersteund door elf datacenters over de hele wereld om de latentie bij clients laag te houden. Alle versies van de client ondersteunen dezelfde functieset. De toepassing Discord voor pc’s is speciaal ontworpen voor gebruik tijdens het gamen, omdat deze functies bevat zoals spraakgestuurde chatservers met lage latentie, gratis voice-servers voor gebruikers en een speciale serverinfrastructuur.

De ontwikkelaars van Discord hebben in 2017 ook videobellen en scherm delen toegevoegd. Ondersteuning voor oproepen tussen twee of meer gebruikers is toegevoegd in een update op 28 juli 2016. In december 2016 introduceerde het bedrijf zijn GameBridge-API, waarmee spelontwikkelaars rechtstreeks kunnen integreren met Discord in games. 

GEEN LAP TEKST LEZEN? MAAR WEL MEEDOEN?

Klik hieronder snel op de knop om onze Nederlandse Discord server te openen!

DOWNLOAD DISCORD EN MAAK VERBINDING MET DE NEDERLANDSE DISCORD SERVER

Nog steeds geen idee wat Discord is en wat je ermee kunt? Dan raden wij je gewoon aan om het eens te proberen. Download Discord voor Windows, Android, IOS of Linux en kom eens langs!

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze content is beschermt.