Het was ons toch een jaar… Dutch Players wenst je een spetterend einde van 2019 en een fantastisch begin van 2020 toe!

In het afgelopen jaar is er in de hele wereld heel veel gebeurd en er staat nog heel veel op de planning van 2020! Zo gaan bij ons de grenzen open van Nieuwstad Roleplay en zal onze simulatie games afdeling een gezellig 1-jarig bestaan vieren met een groot konvooi! En dat allemaal in aankomende januari. Bezoek dus snel onze Nederlandse Discord server om je aan te melden voor deze leuke evenementen.

Nieuwstad Roleplay in Open Beta

Nieuwstad Roleplay is onze GTA FiveM server (GTA Modded Multiplayer) waar wij in de afgelopen 9 maanden hard aan gewerkt hebben. Inmiddels is de server klaar om voor de eerste keer écht online te gaan. Er staan leuke scenario’s en wedstrijden op je te wachten! Wij kijken uit naar jullie komst en doe jij morgen mee met onze openingsevenementen? Dan maak jij morgen kans op een leuke bonus waarvan jij de rest van het jaar plezier van zal hebben!

Wacht niet te lang, want er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar voor unieke investeringen. Deze unieke investeringen schaf je eenmalig aan en je hebt hier niet veel omkijken naar. Dat voelt als slapend rijk worden, wie wil dat nou niet? Meer informatie hierover kan je ontdekken in onze Nederlandse GTA FiveM server.

Nog altijd zal de server in ontwikkeling blijven. Zo garanderen wij wekelijkse updates waarbij we je nu al kunnen verklappen dat daar altijd, minimaal 5 nieuwe voertuigen bij zitten. Treuzel dus niet en geef in onze Nederlandse Discord server wekelijks jouw voorkeuren door en wie weet zit jouw favoriete voertuig volgende week in de server!

Ons 2019 doel is behaald!

Wij hadden meer dan 1 doel. Onze doelen voor 2019 waren het ontwikkelen van de FiveM server, een LAN party en we wilden onze gehele huisstijl aanpassen. Alle 3 onze doelen zijn behaald! Onze FiveM server zal morgen openen, de LAN partij was super gezellig en onze gehele huisstijl is veranderd! En het mooiste van dit allemaal: het is er alleen maar gezelliger op geworden!

Heb jij jouw persoonlijke doelen behaald of geef jij 2020 nog een kans? Kom erover mee praten in onze Nederlandse Discord server.

Tot volgend jaar!

Hoofdkwartier

Geef een reactie