IEDERE MAAND GRATIS GAMES

Veel mensen zien de Nederlanders als gierige mensen. Ergens klopt dat ook wel 😂 maar wij willen graag laten zien dat de leukste mensen elkaar wat gunnen. Dat betekend: kans op gratis games voor iedereen!

Welke games worden er uitgedeeld?

Welke games er de aankomende bingo worden uitgedeeld is altijd maar de vraag. Iedere maand zijn er andere games of DLC’s. Wij selecteren de games allemaal zelf, iedere bijdrager kan ervoor kiezen een willekeurige game in de pot te gooien. Het zijn dus strategie tot en met horror games!

Hoe wordt iemand gekozen?

Wij gooien iedere gezellige gamer in een botje. Dit botje selecteert vervolgens compleet willekeurig wie de winnaar wordt van de game. Wat we vervolgens doen is controleren of die persoon die game al heeft of niet. Zodra iemand een game al heeft, krijgt diegene er een DLC voor. Indien die persoon de complete game al heeft: pech, volgende ronde!

KOM LANGS EN MAAK DIRECT KANS

De gezelligste mensen delen graag! Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

HOE KAN DAT?

De Dutch Players community wordt gedreven door enthousiaste mensen die zich graag inzitten voor een gezellige Discord en de leukste multiplayer speelervaring. Wij zijn begonnen als klein groepje die zich langzamerhand uitgebreid heeft tot een gezellige groep! Er zijn team leden en bijdragers die graag betalen om de Nederlandse gamer net dat stukje extra te geven! Het mag wat kosten, maar dat doen wij graag voor gezellige Nederlanders!

WAAROM WIJ DIT DOEN

Wij zijn de beroerdste niet en betalen graag mee voor een gezellige Nederlandse game community. Work hard play hard. Jij betaald nooit tegen je eigen zin in voor de Nederlandse gameservers of gratis games! Doe gezellig mee, en wij betalen voor jouw wensen. IS dit een marketingstunt? Nee, niet echt. We delen gewoon graag. We weten wel dat we ons Nederlandse imago als gierige mensen een beetje voorbij gaan… Misschien maar goed ook!

Onze content is beschermt.