DE LEUKSTE GAMES MET KORTING

Humble Bundle is een distributieplatform met spellen, e-boeken, software en andere digitale inhoud. Sinds de oprichting van Humble in 2010 was het haar missie om het goede doel (“Humble”) te ondersteunen en geweldige content aan klanten te bieden voor geweldige prijzen (“Bundle”). Zij zijn begonnen met het aanbieden van alleen gamebundels, maar zijn vertakt met een online storefront, een maandelijkse abonnementsdienst, een publicatie-initiatief en nog veel meer.

Betaal wat je wilt

De kern van Humble Bundle zijn flexibele prijzen. Wanneer je een bundel koopt, kun je de prijs kiezen die je wilt betalen. Je kunt zelfs kiezen hoe je geld verdeeld is – tussen de makers, liefdadigheidsinstellingen, Humble Partners en Humble Bundle.

Draag bij aan liefdadigheid

Elk type product dat Humble Bundle verkoopt, draagt een deel van de opbrengst bij aan het goede doel. Op veel producten kun je een deel (of zelfs alles!) Van je aankoop toewijzen aan een goed doel naar keuze.

Speel op Steam & meer

Wanneer je iets koopt op Humble Bundle, krijg je een sleutel om in te wisselen op Steam, Uplay, GOG of een ander platform. Veel van onze boeken en games worden ook DRM-vrij aangeboden.

 

SNAP JE ER GEEN HOL VAN? KOM MAAR LANGS, WE HELPEN JE!

Klik hieronder snel op de knop om onze Nederlandse Discord server te openen.

GAMES MET KORTING EN STEUN GOEDE DOELEN

Nog steeds geen idee wat Discord is en wat je ermee kunt? Dan raden wij je gewoon aan om het eens te proberen. Download Discord voor Windows, Android, IOS of Linux en kom eens langs!

Onze content is beschermt.