GRATIS GAMESERVERS

Ervaar de gezelligheid van Nederlanders op zijn best! Op onze gameservers zijn de gezelligste Nederlanders actief die zijn/haar best doen om iedereen te kunnen laten genieten van goede servers. Iedereen is van harte welkom die zijn best doet om gezelligheid boven alles te plaatsen en eerlijk mee speelt!

Best veel getest

Onze servers zijn uitgebreid getest. Na weken testen hebben wij nu de beste mods en plugins voor alle games die wij hosten! Frag not lag!
We luisteren altijd graag naar jullie om de servers nog meer te optimaliseren voor de beste ervaringen! Wil jij meer of minder mods? Dan gaan we dat regelen!

Meer servers binnenkort

Zodra er veel interesse is voor een bepaalde server maken we deze graag voor jullie aan! We doen hard ons best om zoveel mogelijk mensen de leukste speelervaring te geven. Lukt dat door middel van een nieuwe server? Dan gaan we dat regelen!
Binnenkort gaan wij uitbreiden naar minimaal 2 servers per game! Dit zal in de meeste gevallen dan een PVP en een PVE server zijn.

IEDERE MAAND GRATIS GAMES

De gezelligste mensen delen graag! Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

7 DAYS TO DIE MODDED PVE SERVER

Op onze gratis 7 Days to Die server kun je mee doen aan de gevaarlijkste zombieoorlog van 7 Days to Die ooit! Frag not lag, maar wees op je hoede want je bent nooit alleen. Ga er samen op uit, plunder anderen en maak dat je weg bent! Niemand zal erachter komen in de wereld zonder orde! Vals spelen en hacking is natuurlijk niet toegestaan.

ARK: SURVIVAL EVOLVED MODDED SERVERS

De vetste clanoorlogen vindt je op onze gratis Ark: Survival Evolved server. Onze server voor Ark heeft de beste selectie aan mods voor de ultieme clanoorlog! Na maanden testen en prutsen zijn wij geslaagd om een goed balans te vinden tussen mods en engrams. Doe ook mee!

NEDERLANDSE ROLEPLAY OP ONZE FIVEM SERVER

Wij vroegen ons af welke server er nog bij moest naast Ark en 7 Days to Die. Na overleg met de leden hebben wij  een multiplayer server voor Farming Simulator aangemaakt. De server is continu in ontwikkeling door input van jullie.

DE NOSTALGIE KOMT NAAR BOVEN

Wij organiseren voor de leukste klassieke games battles of wat anders. We spelen onder anderen: Return to Castle Wolfenstein, Command & Conquer, Call of Duty, Medal of Honor en natuurlijk niet te vergeten: Rollercoaster Tycoon 2! Wij hosten klassieke games indien dit nog mogelijk is of anders hebben wij er wel een oplossing voor 😉

JOUW FAVORIETE GAME GRATIS HOSTEN

In Nederland kennen wij Democratie en vrijheid. Wij vinden dat dit ook geldt op het stukje Nederland op het internet! Daarom luisteren wij altijd goed naar alle spelers en zijn vrij in elkaars mening. Door samen goed te overleggen komen wij altijd tot de beste conclusies, logisch toch? In de praktijk werkt dat ook nog eens best goed. Doe gezellig met ons mee, wees eerlijk en beslis mee over de eerst volgende nieuwe gratis game server!

Onze content is beschermt.