GTA FiveM Nieuwstad opening 2020

GTA FiveM Nieuwstad opening 2020


8 maanden geleden is er een nieuwe gemeenteraad ontstaan die haar eigen stad is gaan bouwen. Nu 8 maanden later zijn zij er van overtuigd dat Nieuwstad haar grenzen zal openen na 9 maanden hard werken. Van riolering tot zorgverzekering, met alles is rekening gehouden!

Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Wil je alvast weten wat je straks kunt doen? Lees dan snel verder!

1 januari twintig-twintig

Het is zeker dat Nieuwstad op 1 januari 2020 haar grenzen zal openen voor ‘open beta’ spelers. De open beta fase is de laatste fase van het testen en ontwikkelen van de stad. Een ‘beta’ houdt ook in dat je nog enkele foutjes/bugs kunt tegenkomen, maar dit weet de gemeenteraad te compenseren met allerlei leuke activiteiten!

Allereerst zal je met het vliegtuig landen op het vliegveld van Nieuwstad. Wij hebben nog nooit zo’n mooi vliegveld gezien! Als nieuwe bewoner krijg je een starterskapitaal van wel 50.000,- waarmee je onder anderen je levensmiddelen en je eerste voertuig kunt kopen. Vanaf hier is het aan jou om te investeren in de juiste dingen om snel geld te verdienen en geld maakt tevens gelukkig, toch?

Rondzwerven loont, maar de politie vindt het niet leuk!

Hoewel geen enkele stad kan bestaan uit 100% zwervers, zo kan je in Nieuwstad in ieder geval wel goed overleven als zwerver! Naast een starterskapitaal kan je iedere prullenbak in de stad doorzoeken op voorwerpen. En daarbij is geen realisme is te gek! Vind lege flessen, pistolen, broodjes en nog veel meer in een prullenbak waar dan ook in de stad!

  • Volgens de politie zijn gevonden voorwerpen niet jouw eigendom.

Legale criminaliteit

“Wij houden van alles wat niet mag!”. Vind jij ook niet? Wij in ieder geval wel!

Al tijden is dit een belangrijk onderwerp geweest bij het gemeentebestuur, maar inmiddels zijn er goede oplossingen gevonden op bekende ‘fail-rp’ criminaliteit.

In tegenstelling tot veel andere Nederlandse steden maakt de gemeenteraad het wel mogelijk om aan wapens, drugs en andere illegale voorwerpen te komen. Daarbij zal er in overleg met de overheid en de onderwereld dagelijks gevaarlijke, maar vooral erg leuke rollenspellen worden georganiseerd.

Voor iedereen is het in principe en volgens het rollenspel wetboek verboden om geweld te gebruiken of iemand te bedreigen, maar omdat de gemeenteraad het zelf soms ook erg leuk vindt is er gekozen voor een andere aanpak. Een georganiseerde misdaad waarbij de burgemeester of zijn medewerkers op de hoogte is gesteld, is toegestaan. Niet georganiseerde misdaad is niet toegestaan en wordt bestraft met vele uren gevangenisstraf of het intrekken van je verblijfsvergunning.

Heb jij net een pistool gevonden in de prullenbak? Wacht dan vooral op een leuke georganiseerde misdaad en wordt achteraf beloond!

Je eigen bedrijf

Ben jij ondernemer en zoekend naar nieuwe uitdagingen? In Nieuwstad wachten meer dan 25 supermarkten op super toffe managers en eigenaars!

Het managen van supermarkten is meer dan alleen maar managen. De supermarkten zijn van groot belang in de stad! De bewoners zouden maar eens geen eten hebben… Jij bent samen met jouw concurrenten verantwoordelijk voor het bevoorraden van de stad. Durf jij de uitdaging aan?

Speciale bewoners zijn toppers

Ben jij een tevreden bewoner van Nieuwstad en Discord Nitro booster in de Dutch Players Discord server? Dan krijg jij super toffe extra’s in Nieuwstad! Zo kan jij straks naar een extra voertuigenwinkel met een exclusieve keuze uit voertuigen van echte merken of zo krijg jij de privilege om huisdieren te kopen en op te voeden!

Benieuwd naar wat je allemaal extra kan als VIP bewoner? Neem dan snel contact op met het gemeentebestuur!

Lekker gallen, of ‘klooien’

Soms zijn wij he-le-maal klaar met rollenspel en willen we gewoon effe lekker gallen. Wij weten dat dit kan leiden tot fail-rp en soms zelf een verbanning uit steden! Dit is iets van gemeente Nieuwstad wilt voorkomen. Zij willen niet wijzen en verbieden, maar zoeken in eigen huis naar oplossingen.

Zo moeilijk was de oplossing eigenlijk niet. Na de ‘open beta’ fase van Nieuwstad Roleplay gaat de gemeenteraad verder aan 3 andere steden!

– Nieuwstad in Oorlog zal een server worden voor oorlogsimulatie. Elkaar virtueel lekker afknallen.
– Nieuwstad Zombie Apocalypse zal de roleplay-survival-crafting variant worden van Nieuwstad Roleplay.
– Nieuwstad Drift wordt een te gekke race server met de mooiste en snelste voertuigen ter wereld!

Kan jij net zoals de meesten niet wachten? Bezoek dan direct onze Nederlandse Discord server en praat mee!

FiveMHoofdkwartierNieuws

FiveMGTAMultiplayer

Geef een reactie