Farming Simulator 2017 server gelanceerd!


Farming Simulator is een spel waarin jij aan het roer staat van jouw eigen boerderij. Hierbij heb jij controle over alles wat er op jouw boerderij gebeurt. Als je Farming Simulator opstart en je wilt de basis van het spel leren kan je beginnen met de tutorials, er zijn 6 tutorials waarin de meeste basis dingen wel behandeld worden. Zodra je een eigen game hebt opgestart heb je al een paar machines waar je mee kunt starten. Door je gewassen te oogsten en land weer zaaiklaar te maken voor het volgende gewas kan je de gewassen opsparen om daarna te verkopen.

Samen is het leuker

Er is ook een mogelijkheid dat je de buren gaat helpen met werkzaamheden op het land, dan gebruik je de machine van de buurman om zijn land te bewerken hier zal hij jou een vergoeding voor geven. Zodra je al aardig wat geld hebt verdient kan je zelf ook grotere en beter machines kopen, en zo je boerderij uit te breiden. Ook kan je in Farming Simulator dieren gaan verzorgen zoals koeien, schapen en varkens. Deze dieren hebben elk hun eigen randsoen, het is dan aan jou om te zorgen dat de dieren in leven en productief blijven. Zodra jouw dieren productief zijn zullen zij zich ook voortplanten waardoor je meer dieren krijgt, dan kun je 2 dingen doen: verkopen of de vee stapel uitbreiden. In Farming Simulator zitten ook machines die het mogelijk maken om bosbouw te doen, daarmee kan je bomen omzagen om het hout daarna te verkopen of te versipperen. Meestal sla ik het begin deel over en ga ik direct doormiddel van zogenoemde mods verder het spel in. Ik cheat meestal al wat geld in zodat ik al wat betere machines kan kopen. Op deze manier sla je het begin van het spel over maar blijft het wel leuk op te spelen vind ik. Op de start pagina van farming simulator staat ook een modhub, hier staan mods in die jij kan downloaden om in het spel te gebruiken. Denk hierbij aan een trekker, kipper of complete map.

Spelen met mods en dlc’s

Ook staan er in de modhub dlc’s. Dit zijn pakketen gemaakt door Giants (de maker van het spel). Voor deze dlc’s moet je wel geld betalen maar dan weet je ook zeker dat het goede machines zijn. Farming Simulator kan je ook in multiplayer spelen, dit is eigelijk heel simpel want je kan zelf een game maken of een toetreden. Als je zelf een game wilt maken kan je eventueel ook mods toevoegen, maar je moet er wel rekening houden dat iedereen die jouw map wilt betreden dezelfde mods moet hebben. Dit is het zelfde als jij iemand anders zijn map wil betreden moet jij ook de zelfde mods hebben. Er is ook nog een mogelijkheid om een multiplayer server te huren, deze kan draaien op de servers van Giants of op je eigen servers. Dan blijft je map 24/7 aan staan tot de tijd voorbij is. Je kunt je eigen speeltijd op de server zo vaak als jijzelf wilt verlengen.

Server betreden

Je kan de server betreden via de volgende gegevens.
IP adres: 84.245.15.209
Poort: 10823

Hoofdkwartier

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze content is beschermt.