Euro Truck Simulator 2 konvooi!


Euro truck simulator 2 of wel ETS 2, is een game waarin je jouw eigen transport bedrijf kan op richten. Als je het spel opstart moet je een account maken met bedrijfsnaam etc. Zodra je in het spel zit kan je een tutorial doorlopen, dit is een vracht van vaak 2 á 3 kilometer waarin de basis van Euro Truck Simulator 2 wordt uitgelegd. Na deze tutorial is het spel begonnen, je zult nu eerst zelf ingehuurd moeten worden om je geld te verdienen, hierbij rijd je met een truck van een andere baas. Zodra je een paar vrachten voor een andere baas hebt gedaan krijg je een melding dat je geld kunt lenen van de bank, met dit geleende geld kan je een truck voor jezelf kopen waarmee je vrachten over de map kan rijden.

Begin je eigen bedrijf

Je begint met een standaard truck, maar naar mate je meer vrachten aflevert en dus geld verdient kan je jouw truck upgraden. Dit kan echter niet zomaar je zult wel een bepaalt level moeten zijn voor betere upgrades. Een hoger level word je door het behalen van xp. Xp kan je verdienen door onbeschadigde vrachten af te leveren. Als je al aardig wat geld heb verdient kan je nog meer trucks kopen waar je weer werknemers op kan zetten die dan voor jouw vrachten rijden en geld verdienen. Des te meer garages en werknemers jij hebt des te sneller jij geld verdient en dus kunt uitbreiden.

Euro Truck Simulator 2 Multiplayer

Voor ETS 2 is ook een multiplayer mod, deze noem je TruckersMP. Als je deze mod hebt geïnstalleerd moet je een account maken op TruckersMP, dan kan je inloggen op multiplayer. In multiplayer speel je gewoon net als in singleplayer alleen zijn de mensen die je tegen komt ook echt spelers. Voor ETS 2 zijn ook dlc’s te koop die gemaakt zijn door scs software de maker van het spel. Deze dlc’s zijn map uitbreidingen, upgrade dlc’s en paint jobs. In multiplayer zijn deze dlc’s pas zichtbaar als jij ze zelf ook hebt anders zie je de trucks wel zichtbaar maar in een standard paint. Voor ETS 2 zijn ook mods te downloaden deze werken alleen in singelplayer, maar zijn vaak wel mooi en leuk om te spelen. Er zijn allerlei mods te krijgen van trucks, paints en tot complete maps. Het nadeel van de mods is wel dat niet alle mods werken op elke game versie. Gelukkig zijn er toch genoeg goede mods! Voor ETS 2 is bijvoorbeeld ook het zogenaamde promods te downloaden. Promods is een pakket van mods die voornamelijk de map vergroten en echte bedrijven toevoegen. Promods werkt alleen in singleplayer maar dat vind ik niet erg want de hele map is over de kop gegooid waardoor alles er anders uitziet. Persoonlijk vind ik promods mooier als basis ETS 2 maar altijd alleen rijden wordt toch een keer saai.

Georganiseerde konvooien

Wij organiseren ook regelmatig gezellige konvooien! Dit is standaard om de week op de vrijdag. Afhankelijk van de vraag kunnen we natuurlijk alle kanten op! Onze visie is in ieder geval om meer konvooien te organiseren in de toekomst! Kom eens langs en versterk onze gezellige konvooien!

Hoofdkwartier

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze content is beschermt.