Ark: Survival Evolved server gelanceerd!

Ark: Survival Evolved wallpaper

Altijd al op zoek geweest naar een leuke community binnen een PVP én PVE georiënteerde Ark: Survival Evolved servers? En heb jij altijd al mee willen doen aan een georganiseerde clanoorlog? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij bieden een super soepele server aan, waarbij lag niet voorkomt. Daarnaast bestaat de server uit ruim 20 mods. Deze modlijsten bestaan onder andere uit mods die het bouwen en resources verzamelen makkelijker maken, maar ook mods waarbij het spel zelf een stuk uitgebreider wordt. De server draait op dit moment op de Ragnarok map. Dit is een zeer uitgebreide map, waarbij alle mogelijke biomes (klimaten) voorbijkomen. Ook zijn er een paar unieke dino’s te tamen, die je alleen vindt binnen de Ragnarok map.

Er is maar één regel op de server: en dat is plezier. Als het plezier van jezelf of anderen in gevaar komt, dan wordt daar actie op ondernomen.

Ark: Survival Evolved binnen de Nederlandse community!

Wil jij deel worden van de Dutch Players server? Join dan nu de PVE of PVP server!

Ark PVP server IP: 84.245.15.209:7777 (wachtwoord nodig)
Ark PVE server IP: 84.245.15.209:7778

Server informatie op BattleMetrics
Ark PVP server informatie
Ark PVE server informatie


Vanwege de clanoorlogen die wij organiseren op de Ark PVP server moet je lid worden van onze Discord om toegang te krijgen.
De complete modlijst voor onze Ark PVP server vindt je hier: https://steamcommunity.com/PVP
De complete modlijst voor onze Ark PVP server vindt je hier: https://steamcommunity.com/PVE

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en deel worden van onze community? Join dan de Dutch Players Discord server.

Hoofdkwartier

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze content is beschermt.