Ark: Survival Evolved

Beschrijving

Bereid je voor op het ultieme dino-avontuur op onze Ark: Survival Evolved servers! Aangespoeld op een mysterieus prehistorisch eiland, moet je op verkenning doorheen de verschillende gebieden, terwijl je jaagt, oogst, werktuigen bouwt, voedsel teelt en een huis bouwt om te overleven. Gebruik je vaardigheden om de dinosauriërs en andere primitieve dieren die op de ‘ARK’ leven te doden, temmen, kweken en zelfs te berijden. Zorg ervoor dat je technologie evolueert van primitieve tools tot laserkanonnen die je op een T-Rex kan plaatsen en speel alleen of samen met honderden andere spelers.

Verbinden

Ark: Survival Evolved server IP: 116.202.238.28:27015
Direct verbinden

Enorm veel mogelijkheden op onze Ark: Survival Evolved servers

  • Vang & Tem Dinosauriërs – Ontdek meer dan 100 verschillende dino’s en prehistorische dieren op het eiland en maak ze tot nuttige toevoegingen aan je dino kudde.
  • Overleven is de Boodschap – Honger, dorst, veiligheid en bescherming tegen de extreme weersomstandigheden zijn een integraal onderdeel van de ervaring. Loop te ver weg en je zal niet alleen uitgeput raken, maar ook sneller dorst en honger krijgen. Weerseffecten zijn gebaseerd op echte klimaat modellen en je zal dus moeten schuilen voor regen en sneeuw, en profiteren van zonnige dagen.
  • Oogst, Jaag & Bouw – Vel bomen en gebruik ze om een simpel huis te bouwen, dat je daarna kan uitbreiden tot een echte prehistorische villa. Jaag voor vlees, verzamel planten of leg je eigen tuin aan.
  • Verzamel Grondstoffen – Een enorm uitgebreid crafting systeem laat je toe om verschillende verzamelde grondstoffen te combineren en alles in de spelwereld aan te passen, inclusief je huis, wapens, personage en meer.
  • Verken het Eiland – Ontrafel het mysterie van de ARK tijdens je verkenning van dit immense eiland en ontdek notities gevuld met aanwijzingen. Bereik de eindbaas en ontdek waarom je hier bent.

SPEEL MEE MET ARK: SURVIVAL EVOLVED

Join onze Discord en krijg toegang tot onze Ark PVP server. Ook maak je iedere maand kans op gratis games!

DE LEUKSTE CLAN OORLOGEN VAN NEDERLAND

Op onze Ark: Survival Evolved PVP server organiseren wij uitgebreide clanoorlogen tussen spelers in onze Discord. Strijd mee op de gevaarlijkste, eerlijkste en gezelligste manier mee! Wij spelen de clanoorlog met role-playing om de spelervaring nog leuker te maken! Strijd mee en wordt de heerser der dino’s!

Onze content is beschermt.