7 Days to Die server gelanceerd!

7 Days to Die wallpaper

– Dit is een oud artikel. Data is mogelijk incorrect. –
Na een lange opstart periode van Dutch Players waarin wij veel met elkaar overlegd hebben wat we nou wilde betekenen voor gezellige Nederlanders hebben wij besloten om ook een 7 Days to Die server op te starten. Wij wilde niet zomaar een 7 Days to Die server en daarom zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van eigen mods en verbeteringen. Wij gaan voor een moeilijke PVP server met clanoorlog!

Verbinden met de server

Je kunt onze server betreden via het volgende IP adres. Voordat je de server joint zorg er dan wel voor dat je EasyAntiCheat aan hebt staan en je Valmod Overhaul geinstalleerd hebt.

PVP server IP: 217.23.13.12
PVP poort: 26910

PVE server IP: 82.197.214.250
PVE poort: 26900

Alleen de sterkste overwint!

Wij gaan beginnen met georganiseerde oorlogen in de wereld zonder orde. Het is de bedoeling dat verschillende groepen samen werken, voor elkaar werken of de vijand zijn van elkaar. Zorg dat jij de sterkste bent, want anders mag je buigen voor de vijand. Op onze 7 Days to Die server zijn er geen regels behalve die je vijand je oplegt. Jij maakt de dienst uit! Of je vijand… Word jij geterroriseerd? Dan moet je sterker worden, of vluchten! Het zijn niet de zombies waar jij bang voor hoeft te wezen, maar de mensen. Mensen zijn de slimme zombies in de tijd zonder orde. Ga jij de uitdaging aan om een nieuwe orde te stichten op onze 7 Days to Die server?

Nog even wachten…

Doordat FunPimps erg lang op zich laat wachten voor de volgende update hebben wij besloten om georganiseerde oorlogen uit te stellen tot alpha 17 uit is gekomen. Wij beginnen nu met een Valmod PVE server. De zombies zijn niet gemakkelijk, dus blijf op je hoede!

Huisregels.

Normaal doen. Roleplaying is leuk, maar ga niet hacken, trollen en al dat soort zooi.

Stem op onze servers en krijg dagelijks rewards! Typ /reward in-game en ontvang direct je spullen.

7 Days to Die PVE

7 Days to Die PVP

Hoofdkwartier

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze content is beschermt.