7 Days to Die

Wij hosten 7 Days to Die momenteel met veel modlets. De modlets zijn nodig om de server te betreden. Samen met allerlei enthousiaste mensen organiseren wij clanoorlogen op onze 7 Days to Die server!

PVE met PVP zones

De server is voor iederen geschikt door de verdeling van PVE en PVP. Het hele zuidelijke gedeelte is woestijn en PVP. Je mag binnen de PVP zones bouwen, maar daarbij is raiding ook toegestaan. Steden zijn standaard PVE behalve in het grote PVP gebied.

Download modlets

De server maakt gebruik van het nieuwe moddingsysteem van 7 Days to Die. Dat betekend dat je met EAC ingeschakeld kan gamen op onze server.

Download modlets

Verbinden met onze 7Days to Die servers

7 Days to Die Server IP: 116.202.238.28
7 Days to Die Server poort: 26900

Beschrijving

7 Days to Die is een open wereld-game die zich afspeelt in een harde en meedogenloze post-apocalyptische wereld overspoeld door zombies. De game is een unieke combinatie van first person shooter-, survival horror-, tower defense-, and role-playing-games. Ervaar strijden, vervaardigen en repareren, plunderen, graven en verkennen zoals nooit tevoren in het survival game genre.
  • Verkennen – Enorme, unieke en rijke omgevingen die je de vrijheid bieden om het spel te spelen zoals jij wilt.
  • Vervaardigen – Maak en repareer wapens, kleding, pantsers, gereedschap, voertuigen en meer.
  • Bouwen – Neem een ruïne in bezit of bouw zelf een fort met vallen en muren om je tegen de zombies te verdedigen. Ontwerp een geheel eigen kneedbare wereld.
  • Werk samen of strijd tegen elkaar – Inclusief een split screen-modus voor maximaal 4 spelers online in Player versus Player, co-op survival-, of co-op creative-modi.
Creëer erop los in 7 Days to Die. Ontketen je creativiteit en bouw een unieke wereld helemaal zelf, of met je vrienden. In de Creative-modus heb je onbeperkte toegang tot maar liefst 400 in-game items en 1200 unieke bouwblokken.
Word steeds beter– Verkrijg meer vaardigheden in verschillende actieve en passieve disciplines. 7 Days to Die is de enige, echte survival RPG met bijna 50 verschillende soorten vaardigheids- en beloningscategorieën.
Een snelle verbinding boven 192 Kb wordt aanbevolen voor online spelen.

Stem op onze servers en krijg dagelijks rewards! Typ /reward in-game en ontvang direct je spullen.

Stem op PVE

Stem op PVP

SPEEL MEE MET 7 DAYS TO DIE

Join onze Discord en krijg toegang tot onze 7 Days to Die PVP server. Ook maak je iedere maand kans op gratis games!

DE BRUUTSTE ZOMBIE OORLOG VAN NEDERLAND

Op onze gratis 7 Days to Die server vindt de gevaarlijkste oorlog ooit plaats! Vecht mee en bouw mee aan de nieuwe orde om de mensheid te laten winnen van de zombies! De wereld is verloren en heeft jouw kracht nodig om alle zombies uit te roeien! Gaat de wereld verder met dictatuur of democratie? Jij bepaald de nieuwe orde in de hardste wereld!

Onze content is beschermt.