2 nieuwe game evenementen gelanceerd!


De meesten hebben al met veel plezier meegedaan aan onze game evenementen voor klassieke games, Euro Truck Simulator of een andere game. Dit gaat erg goed en bevalt mensen zo goed dat we nu gaan uitbreiden naar meerdere evenementen van meerdere soorten games. Vandaag vertellen wij je graag dat we standaard voor 2 nieuwe games evenementen gaan organiseren.

Leden waren enthousiast!

Game evenementen organiseren doen wij als team niet alleen. Dat zou ons nooit gaan lukken! Samen met de leden overleggen wij welke games leuk zijn om samen te spelen. Op het moment dat er dan een bijdrager voor gevonden is gaan we van slag! Ook voor deze evenementen zijn er 2 enthousiaste mensen die gaan bijdragen aan de gezelligste Nederlandse game community! Wil jij je aanmelden bij een van de evenementen of wil jij bijdrager aan de Dutch Players? Dat mag altijd via onze Discord server.

Rocket League toernooien

Het eerste evenement voor Rocket League zal zaterdag 30 juni plaatsvinden. Deze wordt met veel plezier georganiseerd door Likeadonut. Hij gaat zich regelmatig inzetten om gezellige toernooien te organiseren waarbij hij van alles leuks verzint. Het gaan gezellige toernooien worden met eerlijke Nederlandse gamers! Je kan jezelf aanmelden bij Likadonut via onze Discord server. Heb je Rocket League? Doe dan ook mee!

Forza Horizon 3 races

Forza is een super vet racespel! Daarom gaat Signa zich inzetten als bijdrager voor de evenementen van Forza Horizon 3. Hij gaat regelmatig races organiseren met alle Dutch Players die graag mee willen doen. De races die Signa al eerder georganiseerd heeft waren enorm leuk! Daarom starten we nu met het standaard organiseren van evenementen. De eerst volgende race zal plaatsvinden op 7 juli! De races gaan puur om de lol en competitie tussen de Dutch Players. Welke auto kies jij?

Zelf een evenement organiseren

Ben jij enthousiast, steun jij onze visie en wil jij graag bijdragen aan de gezelligste Nederlandse community? De Nederlanders kunnen jouw bijdrage dan zeker wel gebruiken! Je mag je aanmelden bij 1 van de team leden en zij zullen vervolgens samen met jou bekijken wat mogelijk is. In principe zou je direct aan de slag kunnen gaan, want ieder zijn gezellige bijdrage maakt het voor de Nederlanders leuker!

Hoofdkwartier

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze content is beschermt.